06 September 2012

Malaysia kalah dengan Jepun

Respect BBoy Juicy !
1 september lepas ada Red Bull BC One Asia Pasific 2012 .
BBoy Juicy from Giller Battle Crew berjaya mewakili Malaysia
selepas menjuarai Red Bull BC One South East Asia haritu .
first time malaysia hantar wakil sampai sana . memang Dope la !
BBoy Juicy vs Babylon ( japan ) at first round . tapi malangnya ,
BBoy Juicy tak lepas lawan Babylon . sedih jugak aku haritu .
But still dope la , belum penah ada anak malaysia sampai sana .
at least sekarang , bboy luar nampak malaysian breaker !
sedih aku tak ada live kat tv , padahal dapat wakil negara kot !
olimpik , bola semua boleh pulak live kat tv . tak paham aku =.=
nasib baik Red Bull baik , ada livestream .. tu pon sekat-2 .
walaubagaimanapun , Juicy still DOPE ! juara south east asia kot !
singapore , indon sume kalah dengan Malaysia .

1 comment:

  1. Salam sejahtera. Saya Awie Omar dari awieomar.blogspot. Baru follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :)

    ReplyDelete