07 October 2013

Esok graduation !

macam tak percaya dah dekat 11 tahun aku sekolah ,
and esok nak graduation dah , kejap betul masa berlalu .
actually ni graduation for student form 5 yang dah nak
habis sekolah je , bukan graduate from univesiti pun .
mula-2 aku plan tak nak pergi graduation ni semua
sebab bayar dah la mahal + tak penting sangat pun .
but haritu classmate aku semua ajak . rasa macam
tak best pulakkan ? satu kelas pegi then kita tak pegi .
lagipun , ni last year aku kat sekolah menengah tu .
so apa salahnya kan ? but pelik juga , graduate dulu
before ambik spm ? hahaha macam tadika pun ada .



5 comments:

  1. apa2 pon,tahniah sbb dah berjaya habis kan study dekat high school..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks , but rasa berat pulak hati nak tinggalkan sekolah ni

      Delete
  2. high school tmpt plg best .enjoy while u still have it..ti adk akn rindu moment masa sekolah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea , sekarang pun dah start rindu sekolah

      Delete